top of page

CONTRACTES PRIVATS

La nostra vida és plena de contractes:  Alguns són molt complexes i tenen una llarga durada en el temps; d'altres són molt bàsics, quasi invisibles.  Tenim per costum fer molts  acords, que contenen obligacions, drets i deures. 

 

 Molts d’aquests contractes són contractes verbals, de relació convivencial,  alguns deixen rastre en un document formal sigui físic o en format electrònic i d’altres no, només són paraules, però amb la mateixa validesa. 

 

Mentre les condicions, obligacions i drets es compleixen no apareix cap problema, només quan existeixen incompliments; quan considerem necessari no continuar amb el contracte o amb la relació, és llavors quan és necessari l'assessorament i el seguiment d'un expert.  Però, en moltes ocasions, haver comptat amb una anàlisi jurídica prèvia ens permetria adequar la nostra actuació a allò que realment volem, als nostres objectius, i ens evitaria moltes discusions i maldecaps. 

 

Hi ha una multiplicitat de contractes: prèstecs entre particulars;  contractes derivats de l’economica col·laborativa;  arrendament de temporada;  contracte privat de societat civil; comunitats de béns; compravenda de vehicles; préstec d’ús mobiliari o immobiliari (comodato); donacions; franquícies; mandats; poders; acords funeraris; reclamacions de quantitat; intermediació; leasing; franquícies; contracte publicitari; concessions privades; etc.

A  PÉREZ-MONTES GARCÍA & PARTNERS ADVOCATS podem ajudar-te en l'assessorament previ per l'adopció d'acords amb transcendència jurídica o econòmica  i defensar els teus drets i interessos.  

 

Demana Pressupost

Pots demanar-nos pressupost dels nostres serveis.  Obtindras una primera aproximació bàsica de forma gratuïta i sense compromís.  

Gratuït

Contracta una consulta bàsica amb anàlisi de documentació

Pots sol·licitar-nos una consulta escrita  enviant-nos la teva documentació.  Et donarem una resposta entre 24 i 48 hores. A un preu molt competitiu 50 Euros, l'IVA inclòs.  Envians un correu amb les teves dades i et remetrem el sistema de pagament.  Una vegada rebut el pagament tindras la teva resposta

50,00 €

Demana un informe o dictàmen jurídic

Podem oferir-te un dictàmen  o informe jurídic bàsic a un preu molt competitiu.  99 Euros, l'IVA inclòs.  Podràs disposar d'ell entre  48 i 72 hores.  Envians un correu amb les teves dades i et remetrem el sistema de pagament.  Una vegada rebut el pagament tindras la teva resposta

99,00 €

Please reload

Notícies

Accedeix a les darreres informacions i als nostres comentaris

Sentències

Accedeix a les darreres sentències i a les nostres valoracions

1 / 1

Please reload

bottom of page