top of page

DRET del TURISME

El Turisme, com un dels fenòmens de masses sorgits al segle XX, s'ha anat especialitzant a començaments del segle XXI amb la globalització.  Aquesta nova branca especialitzada del dret, interacciona amb altres branques tradicionals com el dret administratiu; civil; o penal i amb el dret d'estrangeria i el dret laboral.

Podem aproximar-nos a una definició de què és el Turisme, considerant que és el conjunt de relacions i interaccions que es produeix per un desplaçament i posterior permanència temporal fora del domicili habitual, sigui per motius de plaer, altruisme, comercials o professionals.

Les conseqüències juridiques d'aquests actes de trasllat i permanència en un altre indret comporten diverses respostes:

-  Drets com a persones consumidores i usuàries dels serveis turístics (Medis de transport i  llocs d'allotjament).

- Responsabilitat civil, assegurances  i lleis personals d'aplicació per danys causats en un altre indret.

. Arrendaments i adquisició de béns de persones desplaçades. 

- Fiscalitat.

Nous actors com AIRBnB; UBER; Vols Low Cost; etc comporta una nova forma d'enfocar els drets com a persones cosumidores i usuàries d'aquests serveis.

A  PÉREZ-MONTES GARCÍA & PARTNERS ADVOCATS podem ajudar-te en les reclamacions per la incorrecta prestació de serveis; les responsabilitats i fiscalitat en matèria de turisme.  Et presentem els principals àmbits

 

Reclamació per retards; overbooking; demores en desplaçament en avió.

Et trobes davant d'un problema en el teu desplaçament? Consideres que les clàusules que t'aplicaca la teva companyia de transport són abusives?  Has perdut, presenta danys  o s'ha endarrerit el teu equiptatge?   Podem ajudar-te, consultan's sense compromís.

Reclamació Allotjaments

Recent jurisprudència del Tribunal Suprem espanyol considera

 

    Podem ajudar-te, consulta'ns sense compromís.

Notícies

Accedeix a les darreres informacions i als nostres comentaris

Normes i Sentències

Accedeix a les darreres normes i sentències i a les nostres valoracions

1 / 1

Please reload

Demana Pressupost

Pots demanar-nos pressupost dels nostres serveis.  Obtindras una primera aproximació bàsica de forma gratuïta i sense compromís.  

Gratuït

Contracta una consulta bàsica amb anàlisi de documentació

Pots sol·licitar-nos una consulta escrita  enviant-nos la teva documentació.  Et donarem una resposta entre 24 i 48 hores. A un preu molt competitiu 50 Euros, l'IVA inclòs.  Envians un correu amb les teves dades i et remetrem el sistema de pagament.  Una vegada rebut el pagament tindras la teva resposta

50,00 €

Demana un informe o dictàmen jurídic

Podem oferir-te un dictàmen  o informe jurídic bàsic a un preu molt competitiu.  99 Euros, l'IVA inclòs.  Podràs disposar d'ell entre  48 i 72 hores.  Envians un correu amb les teves dades i et remetrem el sistema de pagament.  Una vegada rebut el pagament tindras la teva resposta

99,00 €

Please reload

bottom of page