top of page

Dret Administratiu

Normes i Sentències 

Demana Pressupost

Pots demanar-nos pressupost dels nostres serveis.  Obtindràs una primera aproximació bàsica de forma gratuïta i sense compromís.  

Gratuït

Contracta una consulta bàsica amb anàlisi de documentació

Pots sol·licitar-nos una consulta escrita  enviant-nos la teva documentació.  Et donarem una resposta entre 24 i 48 hores. A un preu molt competitiu 50 Euros, l'IVA inclòs.  Envia'ns un correu amb les teves dades i et remetrem el sistema de pagament.  Una vegada rebut el pagament obtindràs la teva resposta.

50 €

Demana un informe o dictàmen jurídic

Podem oferir-te un dictamen  o informe jurídic bàsic a un preu molt competitiu.  99 Euros, l'IVA inclòs.  Podràs disposar d'ell entre  48 i 72 hores.  Envia'ns un correu amb les teves dades i et remetrem el sistema de pagament.  Una vegada rebut el pagament obtindràs la teva resposta.

99 €

Please reload

February 02, 2017

Aprovat el Reial Decret 55/2017, de 3 de febrer, que reglamenta el sistema de desindexació de l'economia espanyola.

Amb un retard de 3 anys, el BOE del dia 3 de febrer ha publicat el Real Decreto 55/2017, de 3 de febrero, por el que se desarrolla la Ley 2/2015, de 30 de marzo, de desindexación de la economía española.  La norma reitera les importants restriccions a les revisions de preus, i és d'especial incidència en l'àmbit dels contractes del sector públic.

Sentència

Accedeix a la descripció de la sentència

Sentència

Accedeix a la descripció de la sentència

Please reload

bottom of page