top of page

Dret de Família

Sentències 

Demana Pressupost

Pots demanar-nos pressupost dels nostres serveis.  Obtindràs una primera aproximació bàsica de forma gratuïta i sense compromís.  

Gratuït

Contracta una consulta bàsica amb anàlisi de documentació

Pots sol·licitar-nos una consulta escrita  enviant-nos la teva documentació.  Et donarem una resposta entre 24 i 48 hores. A un preu molt competitiu 50 Euros, l'IVA inclòs.  Envia'ns un correu amb les teves dades i et remetrem el sistema de pagament.  Una vegada rebut el pagament obtindràs la teva resposta.

50 €

Demana un informe o dictàmen jurídic

Podem oferir-te un dictamen  o informe jurídic bàsic a un preu molt competitiu.  99 Euros, l'IVA inclòs.  Podràs disposar d'ell entre  48 i 72 hores.  Envia'ns un correu amb les teves dades i et remetrem el sistema de pagament.  Una vegada rebut el pagament obtindràs la teva resposta.

99 €

Please reload

Guia i model Pla de Parentalitat Il·ltre. Col·legi Advocacia de Barcelona

El Pla de parentalitat és una eina reguladora de les qüestions que afecten als fills en el cas de trencament de la relació de parella.  És una novetat recollida en el Llibre segon del Codi civil de Catalunya  que el configura com  un dels continguts bàsics del conveni regulador quan els progenitors en procés de ruptura de parella tenen fills comuns i ha de presentar-se tant si el procés és de mutu acord com si és contenciós.  Està basat en models anglosaxons (Principalment Regne Unit i Estats Units d'Amèrica)

Notícies

Please reload

bottom of page